Top

Welkom bij ZilverenKetting.org - dé online shop voor zilveren kettingen

Op zoek naar een echte zilveren ketting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze webshop bevat tientallen kettingen met hangers gemaakt van echt zilver. Onze kettingen bestaan uit een hanger van zilver (altijd echt zilver) en een halssnoer van (echt) zilver of van leer. Dit laatste zie je terug bij de producten als 'variant', waarbij je op de productpagina kunt kiezen voor een hanger met 'zilveren ketting' (=halssnoer) of 'lederen koord'. 

In de kolom aan de linkerkant onder 'assortiment' zijn onze sieraden te vinden. Onze producten zijn ingedeeld in drie categorieën (klik op een categorie om daar direct naartoe te gaan): Wij leveren je zilveren ketting netjes af in een stijlvol doosje! Bovendien wordt een echtheidscertificaat bijgeleverd.

Wij bieden vooral zilveren kettingen met symboliek aan, van oude tot moderne symboliek uit voornamelijk Midden- en Zuidamerikaanse culturen als dat van de Maya's, Inca's en Maori. Onze producten worden daar bovendien ook gemaakt. Alles fair trade!

   


Daarnaast bieden wij ook zilveren kettingen met zilveren hangers én geneeskrachtige stenen (ook wel Healing Stones genoemd), waarbij volgens oude tradities en culturen elke specifieke geneeskrachtige steen een een eigen genezende kracht op de mens uitoefent.Wij hopen dat we de producten overzichtelijk voor je hebben gepresenteerd. Is je ervaring anders, dan zouden we dat heel graag van je willen weten, zodat we onze webshop verder kunnen verbeteren! Laat in dat geval a.u.b. een bericht achter op het formulier op onze contactpagina.

Zoals gezegd, alle zilveren kettingen die wij voeren zijn eerlijk gemaakt, dat wil zeggen fairtrade volgens de World Fair Trade Organisation opgestelde citeria. Lees hier alles over ons fairtrade-beleid. Zo werken we enkel en alleen samen met fair trade gecertificeerde importeurs.

Veel shopplezier!

Hartelijke groet,

Het team van ZilverenKetting.org