Top

Verzendinformatie

Verzendkosten

De verzendkosten bij ZilverenKetting.org bedragen € 6,75 per bestelling (binnen Nederland). Voor bestellingen van € 50,- of meer is de verzending gratis.

Ook verzenden wij naar België; de kosten die wij hiervoor rekenen zijn iets hoger, namelijk € 10,95. De verzending naar België is gratis indien de bestelling € 100,- of meer bedraagt.

 

Verzending van uw bestelling
 

Wij besteden de verzending uit aan onze importeur. Zij verzenden uw pakketje op dinsdag, woensdag of donderdag. Op vrijdag t/m maandag worden er dus géén pakketjes verzonden! Indien u op donderdagavond zou bestellen, zal de verzending dinsdag geschieden en heeft u uw pakket binnen onze "streefleverdatum" binnen (lees hieronder).

Uw bestelling wordt standaard door TNT bij u afgeleverd.
ZilverenKlogo-fullcoloretting.org streeft ernaar uw bestelling binnen 7 dagen bij u thuis te laten afleveren. Indien dit niet gaat lukken door het niet in voorraad zijn van uw artikel(en) dan stellen wij u op de hoogte middels een e-mail. Er zullen in principe geen deelleveringen worden uitgeleverd.

 

Tijdstip van bezorging

Wij hebben helaas geen invloed op het tijdstip van de bezorging van uw bestelling(en). Indien u niet aanwezig bent als de bestelling wordt bezorgd, dan zal TNT het een tweede maal proberen. Indien u ook de tweede keer niet aanwezig bent, krijgt u een afhaalbiljet in de bus en kunt u uw bestelling binnen 3 weken ophalen bij TNT kantoor dat op het afhaalbiljet vermeld staat.
Bij verzending naar België geldt het volgende: mocht de geadresseerde niet thuis zijn, dan laat de postbode een kennisgeving achter. Zo kan de geadresseerde het pakket later ophalen bij het lokale postkantoor.
 
 
Artikel uit voorraad: tijdelijk of geheel niet leverbaar
 
Het kan gebeuren dat u een bestelling heeft geplaatst met een artikel dat intussen uit voorraad gaat. Onze voorraadpositie wordt namelijk eenmaal per dag bepaald. Indien wij uw bestelling daardoor niet kunnen leveren, nemen wij contact met u op per e-mail. U kunt er dan voor kiezen om voor het betreffende artikel uw geld terug te ontvangen (bestelling of deelbestelling annuleren) of om te wachten tot de voorraad aangevuld is. Wij zullen u een zo goed mogelijke inschatting geven van de verwachte levertijd. Aan u vervolgens de keuze.