Top

Zilveren Halskettingen

Massief zilveren slangenketting in diverse maten.

Lengte
Wij bieden vier verschillende maten aan variërend van 42 cm tot 50 cm.

Esthetiek
Om een ensemble van ketting en hanger goed tot zijn recht te laten komen is het belangrijk geen zilveren hanger aan een gouden ketting te dragen, maar bij goud altijd goud of doublé te kiezen en bij zilver zilver. Verder moet de dikte van de ketting passen bij de grootte van de hanger en het hangeroogje. De hanger moet soepel kunnen bewegen over de ketting. Meer dan één hanger per ketting laat elk van de hangers inboeten aan uitstraling. Dat geldt ook voor meer dan één ketting. Hierbij geldt dat, als men dat doet, de hangers elkaar niet mogen raken.

Zilverenketting.org biedt standaard een zilveren ketting bij de hanger. Het betreft zogenaamde slangenkettingen. De lengtes van de kettingen worden per artikel weergeven, bovendien worden de mogelijke opties in de varianten onder het artikel weergeven. Voor elke zilveren ketting is dit de beste bij dit type zilveren hanger passende zilveren ketting. Zo heeft Zilverenketting.org mogelijkheden uit 4 verschillende lengtes: 42 cm, 45 cm, 50 cm en 50 cam (dikkere ketting).

Colliers

ZK01: 42 cm  EUR 20,95
ZK02: 45 cm  EUR 25,95
ZK03: 50 cm  EUR 39,95
ZK04: 50 cm  EUR 69,95 (extra dik)

Wil je meer weten over de kwaliteit van het gebruikte zilver klik hier, wil je meer weten wat fairtrade inhoudt klik hier.

Wil je meer weten over onze zilversmeden in Guatemala en Mexico klik hier.
Zilveren slangenketting (los)
Zilveren slangenketting (los)
Vind je massief zilveren (slangen-) ketting bij ZilverenKetting.org in diverse maten!
Lengtes: 42 cm, 45 cm, 50 cm en 50 cm (dikkere ketting).

Helaas is de (normale) slangenketting van 50 cm uitverkocht. Deze komt voorlopig niet terug in het assortiment.
€ 25,95