Top

Zilveren Sieraden

Zilveren sieraden zijn in! De vraag blijft onverminderd hoog, dat zien we aan de zoekresultaten op Google en anderzoekmachines. En ook onze website www.zilverenketting.org blijft een aardig aandeel pakken in de bezoekersaantallen.

Wij van ZilverenKetting.org hebben gekozen voor, je begrijpt het al, een assortiment van zilveren kettingen in plaats van een breed aanbod van diverse soorten sieraden te voeren. Onze insteek is dat we bezoekers willen aantrekken die een specifieke behoefte hebben. Sieraden zijn er immers in vele soorten en vormen, zoals armbanden, ringen en oorbellen. Het voeren van een breed assortiment maakt het zoeken naar een passend product voor een bezoeker vaak wat lastig. Dat hebben we ook teruggehoord van onze klanten in het verleden.

In 2010 zijn wij begonnen met onze fair trade winkel FairTrade4U waarin we een breed aanbod van diverse sieraden hadden van diverse materialen zoals zilver en jade. Daarnaast verkochten we trouwens ook beeldjes, tassen en allerlei andere producten in onze shop. Dat bleek te onoverzichtelijk. Vandaar dat het roer helemaal is omgegaan!

Inmiddels bieden we alleen maar gespecialiseerde shops, zoals deze, maar ook een etalage voor alleen zakelijke relatiegeschenken op www.fairtrade4business.nl.
Daarnaast zijn we bezig met een webshop voor tassen.
De sieraden zijn nog even beperkt tot zilveren kettingen, waar je overigens ook kunt kiezen voor lederen kettingen met een zilveren hanger.

Mogelijk starten we nog webwinkels voor andere soorten sieraden, maar die staan vooralsnog (begin 2013) niet op de planning.

Browse eens door ons assortiment voor inspiratie!

Het team van ZilverenKetting.org